Het treintijdenbord van Utrecht Centraal

Het treintijdenbord van Utrecht Centraal is in oktober 2011 verwijderd om plaats te maken voor een nieuw digitaal bord. Het oude bord met het voortdurende ratelende geluid wat de vertrektijden, richting en perrons aangaf voor de treinen op Utrecht Centraal is verplaatst naar het Spoorwegmuseum Utrecht. Het hangt echter nog niet in het museum, maar het is er wel zeker aanwezig.

Vandaag spotte ik de locatie in het museum, en hierbij wat foto’s van dit bord zoals je het waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Het bord ligt in twee delen op de grond en is helemaal opengemaakt. Naar mijn idee zijn ze er nog even flink mee bezig voordat het echt weer aan de muur kan.

Treintijdenbord Utrecht Centraal
Treintijdenbord Utrecht Centraal
Treintijdenbord Utrecht Centraal
Treintijdenbord Utrecht Centraal

Leave a Reply

  

  

  

Please proof you are human: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.